Om oss

Vi är en totalentreprenör
i Stockholm.

AB Sundin Bygg är en totalentreprenör vilket innebär att vi kan hjälpa dig hela vägen från bygglov till färdigställt projekt. Med oss vet du att vi tar hela resan med dig, från ax till limpa.

Vi är en byggfirma som tar uppdrag i hela Stockholmsområdet. Vi erbjuder alltid dig som kund en mycket god service med både känsla och kärlek. Vi har hög arbetsmoral och hjälper dig under hela processen, från början till slut. Vi strävar alltid efter 100% kundnöjdhet och tydlighet utan några dolda utgifter. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg vi kan även hjälpa till med att inspirera och ge råd för att slutresultatet skall bli så bra som möjligt.

Kvalité i arbetet är det viktigaste för oss. Ett bra utfört projekt är ett projekt där alla parter blir nöjda och där kvalitén inte får ge vika.

Vi som jobbar med bygg vet att om inte arbeten utförs noggrant och korrekt så kan det ge större kostnader i efterhand. För både din och vår trygghet jobbar vi alltid med skriftliga avtal där vi på förhand kommer överens om vilka villkor som skall gälla för samarbetet.

Vi är medlemmar i Bygg och Keramik Rådet (BKR) och auktoriserade av Plattsättnings Entreprenörers Riksförening (PER). Detta ger dig den tryggheten du behöver när du anlitar ett företag som arbetar med kakel och våtutrymmen. PER var via Byggkeramikrådet med och skapade PERs Branschregler för våtrum, idag benämnda BBV, Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum.

Vi ser fram emot att förverkliga dina drömmar!

Våra specialitéer

  • Fasadrenovering
  • Lägenhetsrenoveringar
  • Totalentreprenader

Låt oss hjälpa dig!

Få en kostnadsfri offert

Vi hjälper människor

Vi hjälper dig med bygglov.
Vi tar dig igenom hela projektet.
Vi håller öppen kommunikation.

Kontakt

Följ oss